Ние избрахме българското.

Купувайки български стоки от български произведители вие подпомагате развитието на бизнеса в България, но и също така не плащате допълнителни надценки за транспорт. България става все по-добра в производството и за това е международно призната. Българските технолози и специалисти, макар и малко, са едни от най-добрите в света. Истината е, че много известни марки добиват част от продуктите си именно от български производители.

Ние избрахме българското


По-добра цена

Произведеното в България не прекосява хиляди километри и именно затова предлагаме по-добри цени.

Избери по-доброто

Гарантирано качество за твоя дом на достъпна цена. В България имаме едни от най-добрите технолози в света.

Стилно

Отлично съчетание между западен стил и български дизайн и разнообразие от продукти за вашия дом.


Произведено в България

Произведено в България

В миналото българите са се занимавали с различни занаяти, с които да улеснят своето ежедневие, както и да допринесат за естетическата красота на своите домове. Дърворезбата е сред тези традиционни български занаяти, широко разпространена през 19ти век в бита на българите. Често използвани мотиви в дърворезбата били различни фигурални композиции, животински изображения, както и растителни мотиви и плетеници. Запазвайки в себе си тези традиции, българското производство на мебели се отличава с високо качество и стил.


Интериорни решения за вашия дом

Сменяте жилище или сте решили да промените интериора на вашия дом? Добавете характер и чар към вашия дом с разнообразие от български висококачествени продукти за вас и вашия уют. Преобразяването на вашия дом изисква креативност и планиране относно цветове и разположение. Правлният избор на мебели ще създаде удобство и комфорт за вас и вашето семейство. Интериорът във вашия дом е начин да изразите себе си и вашата креативност. Създайте настроение, невероятна визия и уют във вашия дом с избраните от вас мебели, произведени в България. Разгледайте нашите интериорни предложения и почерпете вдъхновение за уютна атмосфера.

Интериорни решения за вашия дом