Сортиране:
Покажи:

Филтър

  • Цена
    лв. - лв.
Винтидж Кухня МДФ

Мечтаете за винтидж кухня по поръчка, но не знаете на кого да се доверите в град София?

В днешно време е много трудно да откриете професионалист, който да разбере Вашите идеи и да не се опита да Ви насочи в друга посока. Дизайнерите често предлагат алтернативи на винтидж кухните, които намират за по-модерни и практични. 

Друг голям проблем е, че много мебелни магазини предлагат винтидж кухни, които са произведени в Китай. Те изглеждат добре, но са произведени от материали с ниско качество. Затова е често срещан проблем да показват дефекти само след няколко месеца експлоатация. 


Как да различите качествените винтидж кухни?

Качествената винтидж кухня няма само красив и практичен дизайн. Тя се отличава със своята здравина, защото е направена от висококачествени материали. Тук от значение е не само вида на материала, но и дебелината на плоскостите. 

Ако искате да имате винтидж кухня, която да бъде дълги години до Вас, ние Ви съветваме да заложите на МДФ 18 мм или ПДЧ 16 мм. 

Друг важен момент при избор на кухня са пантите и водачите. Трябва да имате  предвид, че вратичките ще се отварят многократно по време на тяхната експлоатация. Затова е важно да не правите компромис с качеството. 


Какво е най-доброто решение?

Доверете се на In House и ние ще Ви помогнем да създадете своята мечтана винтидж кухня по поръчка.

В тази категория можете да разгледате нашите винтидж кухни по поръчка от МДФ. Както сами можете да видите, разполагаме с различни модули. И всичко зависи от мястото, с което разполагате и най-вече - как искате да изглежда Вашата мечтана винтидж кухня по поръчка.

Не губете повече време! Свържете се още СЕГА с нас на телефон: 0887 670 743 и поръчайте своята винтидж кухня по поръчка за град София.

Нашата цел е не просто да Ви продадем един продукт, а да Ви предложим цялостно решение за дома. Затова нашите сътрудници ще се запознаят с Вашите желания и ще сътворят Вашата винтидж кухня специално за ВАС.

Винтидж Кухня МДФ


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 15 от 47 продукта (4 страници)