Сортиране:
Покажи:

Филтър

  • Цена
    лв. - лв.
Столове


Трапезарията е приказно кътче за споделени семейни мигове. Няма значение каква е нейната големина, форма и за какво я използвате. Важно е да бъде обзаведена не само с вкус, но и да отговори на нуждите на Вашето домакинство за удобство и функционалност.

Трапезните столове са незаменим елемент от всяка трапезария. Те не само трябва да кореспондират с масата, но и да бъдат съобразени техния размер, удобство и качество.

Затова ние от In House Ви съветваме никога да не купувате спонтанно своите трапезни столове. Първата стъпка е да решите къде ще разположите трапезната маса и столовете и да вземете размерите на мястото. Съобразете големината и височината на масата и на тази база на тези размери да изберете най-подходящите столове.

Правилните трапезни столове не трябва да са нито много високи и да Ви се удрят коленете в плота на масата, нито прекалено ниски.

Не се притеснявайте, ако не можете да прецените тези размери. Свържете се с нашите консултанти на телефон: 0888 931 105 и те с удоволствие ще Ви помогнат да изберете трапезни столове.

Столове


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 15 от 90 продукта (6 страници)