Сортиране:
Покажи:

Филтър

  • Цена
    лв. - лв.
Матраци
Една от основните грешки при обзавеждане на малко жилище е фокусирането върху дизайна на мебелите, а не върху тяхната функционалност. Например - спалнята е най-подходящата стая, в която можете да заложите на красиви и едновременно с това  многофункционални мебели. В нея всеки сантиметър е от значение, ако искате да имате удобно и хармонично пространство.


В тази статия ще Ви споделим защо леглата с повдигащ механизъм са практична и полезна придобивка за всеки дом.

Много дизайнери при обзавеждане на малки апартаменти съветват клиентите си да  мислят не само за стила на интериора, а и за своя комфорт. Ето защо, леглата с повдигащ механизъм, са добра идея за детска  или родителска спалня.

Леглата с повдигащ механизъм имат функцията не само на легло, а и на ракла. Така се спестява необходимостта от допълнителни шкафове или ракла. Под леглото с повдигащ механизъм лесно може да се съхраняват спално бельо, възглавници или дрехи.

Има три вида повдигащи механизми – усукани пружини, газови амортисьори и панти с ръчно повдигане без пружини или амортисьори. И трите вида устройства са надеждни и лесни за работа.  При усуканите пружини и ръчното повдигане се изискват  значително повече физически усулия. Докато при газовите амортисьори повдигането става леко и плавно.

Искате да откриете удобно легло с повдигащ механизъм? Ние от мебели Нипес можем да Ви предложим не само най-доброто качество, но и голямо разнообразие от модели.

Открийте в сайта ни нашите предложения за легла с повдигащ механизъм или се свържете с нас на телефон: 0889 630 030.

Матраци


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 15 от 39 продукта (3 страници)