Сортиране:
Покажи:

Филтър

  • Цена
    лв. - лв.
Кухни
Кухни за вашия дом - обзавеждане с Винтидж кухни - доставка 10 дни

Винтидж кухни от In House


Искате да обновите кухнята си? А мислили ли сте как искате да изглежда? Нека ви представим нашите Винтидж кухни.


Преди да започнете ремонта, помислете от какво се нуждаете – по-голям работен плот, кухненски остров, повече място за съхранение или функционални кухненски уреди.

Ако не сте наясно, в тази категория можете да разгледате нашите предложения за кухни – цялостно обзавеждане за кухни, шкафове и вратички, плотове и гърбове, кухненски уреди и елементи.

При нас можете да откриете множество интересни идеи като винтидж кухните.

Винтидж кухните изглеждат прекрасно и са добър вариант за любителите на този интериорен стил. Те отразяват нашата носталкия към миналото, но пречупена през нашата призма за красота и стил. Смели цветове, рустикални мебели с много рафтове и шкафове с витрини.

Винтидж кухните говорят сами за себе си, а аксесоарите допълват тяхното съвършенство. При винтидж кухните модулите са изработени от дърво, както и работните повърхности. Кухненското обзавеждане може да набляга на връзката с природата и да бъде от масивно дърво. Или да бъде в пастелни цветове със заоблени дървени дръжки.

Винтидж кухните са подходящи както за малки, така и за големи пространства. Те Ви дават големи възможности да съчетаете красивия дизайн с големите шкафове за съхранение и функционалността.

Уредите в повечето винтидж кухни са вдъхновени от 50-те години и цветовете им допълват дизайна на обзавеждането. Естествено, не е задължително да се придържате към това. Можете да заложите на стандартни електроуреди или на такива с ретро дизайн в красиви пастелни цветове.

Свържете се с нас на телефон: 088 89 311 05, ако имате нужда от помощ с избора за обзавеждане за кухни.

Кухни


Филтър
Сортиране:
Покажи:

1 - 15 от 301 продукта (21 страници)