Подматрачни рамки за по – добър сън от In House

Безсънието е често срещан проблем, от когото страдат много хора. Нека ви предложим едно лесно решение: нашите подматрачни рамки.

Подматрачната рамка е основата на леглото и на нея се поставя матрака. Една от основните й цели е да  задържи матрака на мястото му. Ето защо, подматрачната рамка не трябва да бъде твърде голяма или твърде малка за Вашия матрак. Това неизбежно ще доведе до ненужно преместване и плъзгане, докато се движите в съня си. И на сутринта, можете да се събудите буквално на ръба  на леглото.

На пазара можете да откриете голямо разнообразие от матраци – изработени от по-тежки или по-леки материали, с по-малко или повече слоеве. Затова е важно подматрачната рамка да е изключително здрава.

Подматрачната рамка за легло трябва да може да издържи не само на тежестта на матрака, но и Вашето тегло. Подматрачна рамка с ниско качество не би могла да се справи с тази задача. Тя би позволила на матрака да провисне и да доведе до нестабилно положение, което да влоши качеството на съня Ви.

В тази категория можете да откриете нашите рамки за по-добър сън. Разполагаме с голямо разнообразие от модели – подматрачни рамки стандарт, моторни, флекс, блек чарм, дрийм, дрийм флекс.

Свържете се с нас на телефон:  0887 670 743, ако се затруднявате с избора на подходяща подматрачна рамка за Вашето легло. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне да направите най-добрия избор.

Странично меню

Стандарт (7)

Флекс (8)

Блек Чарм (8)

Дрийм (3)

Дрийм Флекс (3)

Моторни (2)