Винтидж кухни от In House

Искате да обновите кухнята си? А мислили ли сте как искате да изглежда? Нека ви представим нашите Винтидж кухни.

Преди да започнете ремонта, помислете от какво се нуждаете – по-голям работен плот, кухненски остров, повече място за съхранение или функционални кухненски уреди.

Ако не сте наясно, в тази категория можете да разгледате нашите предложения за кухни – цялостно обзавеждане за кухни, шкафове и вратички, плотове и гърбове, кухненски уреди и елементи.

При нас можете да откриете множество интересни идеи като винтидж кухните.

Винтидж кухните изглеждат прекрасно и са добър вариант за любителите на този интериорен стил. Те отразяват нашата носталкия към миналото, но пречупена през нашата призма за красота и стил. Смели цветове, рустикални мебели с много рафтове и шкафове с витрини.

Винтидж кухните говорят сами за себе си, а аксесоарите допълват тяхното съвършенство. При винтидж кухните модулите са изработени от дърво, както и работните повърхности. Кухненското обзавеждане може да набляга на връзката с природата и да бъде от масивно дърво. Или да бъде в пастелни цветове със заоблени дървени дръжки.

Винтидж кухните са подходящи както за малки, така и за големи пространства. Те Ви дават големи възможности да съчетаете красивия дизайн с големите шкафове за съхранение и функционалността.

Уредите в повечето винтидж кухни са вдъхновени от 50-те години и цветовете им допълват дизайна на обзавеждането. Естествено, не е задължително да се придържате към това. Можете да заложите на стандартни електроуреди или на такива с ретро дизайн в красиви пастелни цветове.

Свържете се с нас на телефон: 088 89 311 05, ако имате нужда от помощ с избора за обзавеждане за кухни.

Странично меню

Кухни МДФ Ултра (48)

Цялостно Решение (41)

Кухня Лукс Постформинг (50)

Винтидж Кухня МДФ (53)

Кухня МДФ Гланц (50)

Бар Кухня (18)

Кухненски Уреди (16)

Плотове и Гърбове (13)

Елементи (48)